Team

Mathijs Storm
jurist
mediator
IJsman pur sang
Lees hieronder meer over Mathijs
John Bosman
Ondernemer
Kou liefhebber
Levensgenieter
Lees hieronder meer over John
Lisa Moser
Seminar leider en plaats verzorger
Persoonlijke, paar en teamcoach
Business Consultant
Lees hieronder meer over Lisa
Hayo Stam
Initiator & Host
Plaatsverzorger
machinebouw ingenieur
Meer info

Meer over Mathijs

Mijn naam is Mathijs Storm, in het dagelijks leven werk ik als jurist en mediator en ik heb een grote interesse in de mogelijkheden van het menselijk lichaam. Ik geloof dat de mogelijkheden van het menselijk lichaam groter zijn, dan het beeld dat de meeste westerlingen hebben. Deze fascinatie is ontstaan bij het beoefen van Shaolin Kung Fu en mijn kennismaking met monniken die tot onmenselijk geachte dingen in staat zijn, zonder fysieke schade op te lopen. De beheersing van de ademhaling en de energie die door het lichaam stroomt, is daarbij een cruciale factor. Hierdoor ben ik mij verder gaan verdiepen in diverse ademhalingstechnieken en meditatie. Gedurende mijn zoektocht ben ik ook in aanraking gekomen met de positieve effecten van de kou op het lichaam. In deze zoektocht heb ik persoonlijk ervaren dat ik ,en dus ook mijn lijf, tot meer in staat is dan ik zelf dacht. Met name de beklimming van de Kilimanjaro (de hoogste berg in Afrika, 6 km hoog) in 48 uur, grotendeels slechts gekleed in korte broek droeg hier aan bij. Ik heb hier heel veel profijt van gehad en ik wil graag andere mensen kennis laten maken met hun eigen potentie en hen helpen een krachtige positieve ervaring op te doen. Daarom heb ik diverse trainingen en workshops gegeven en eerder een groep begeleid in het sneeuwrijke Oostenrijk.

Meer over Lisa

Together with my beloved husband Hayo I lead our little hideaway seminar house „in the woods“. We love to welcome groups here and I lead some of the seminars in our house myself. That way I can offer my professional work in an informal setting which the participants seem to enjoy a lot. I also lead groups in institutions such as the local government, at University, in Germany and others. Seminars held “in the woods“ give the possibility to combine self-development and the beauty of nature. I gained my knowledge about emotions in my different studies* and from my experience as a coach as well as from my own life experience.Due to my training as an „Embodied Leader“ and my second profession as an intuitive movement/dance leader I am specialized on working with the body. I gained a lot of freedom by understanding physical sensations and emotions as guideposts and am looking forward to sharing this with you during the ice experience.


*Pedagogics, Sociology, Master in Training & Development, Train the Coach

Lisa 
Ice Experience

Meer over John

In maart 2016 ben ik voor het eerst in Oostenrijk het koude water ingegaan. De winter was altijd een lastige periode. Last van de kou en vaak moe en onduidelijke klachten. Inmiddels wist ik dat ik axiale spondyloartritis (de ziekte van Bechterew (reuma)) had. Door anders te gaan leven en de kou te omarmen is er veel veranderd. Zie ook deze film